Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání PC

Od: zelicko87 odpovědí: 3 změna:

Čus prosím vás nevíte někdo čím by mohlo být když včera mi šel počítač normálně, ale z ničeho nic mi napsalo Podsystém DOS nebo něco takovývho jestli chci ukončit nějakou aplikaci v C:/Document/Michal/Locals/74687.exe nebo nevim jaký čísla to byly, pak se mi to ukázalo ještě dvakrát asi zase jiný čísla, a když jsem dal ukončit tak procesor pracuje na 100% a mě se seká počítač :/ Třeba 10 vtěřin to jede plynule a pak 5 vteřin se to seká. Jestli někdo nevíte čím to je? Byl bych moc vděčnej :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

zdravím,zkus prohledat zde

dzordz*
hodnocení

0x

Co přesně to psalo?

Ty .exe soubory tam fakticky existujou? K čemu patří?

Běží vám rezidentní antivir? Kdy jste v něm naposledy prováděl kontrolu? A scan na malware?

warty

Malware je slovo nadřazené slovům virus, červ, trojan, rootkit, spyware, atd. ;)

K problému - viděl bych to na čisotu instalaci, tohle nemá cenu nijak extra řešit. Jinak ty soubory s těma číslama, může to být něco nebezpečného, ale jak jsem psal, tohle nevypadá dobře a doporučoval bych přes Slax Linux nebo jinou live distribuci Linuxu zálohovat to, o co byste nerad přišel (důležité dokumenty, fotky,...) a udělal čistou instalaci Windows.

P.S.: Podsystém DOS - trochu to zavání Win95/98/ME.. Pokud máte jeden z těchlech systémů, zvažte přechod na Lubuntu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]