Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna emailu na steamu

Od: honzi0020® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Jak se dá změnit přístupový email na steamu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Pravým na ikonu u hodin, Settings, na první záložce tlačítko Change contact email address.

doplněno 07.10.12 13:14:

Když jste přihlášený v klientovi, je vpravo dole na liště, u windowsovských hodin, ikona steamu.

Nebo když máte otevřeného klienta na obrazovce, tak rovnou shora z menu položka settings.

hodnocení

Kde jsou tam hodiny na steamu jsem je nikde nenašel?

hodnocení

Učet jsem si koupil s nějakými hrama přes aukro ted jsem se tam přihlásil ani jedna věc tam není

Tak to jsi pěkně naletěl na podvod. Za kolik jsi ho koupil? A před koupí jsi se měl na ten účet podívat jaké hry tam jsou. Pokud nikde nebyl uveden odkaz ani název účtu, tak jsi se na to měl vyprdnout. Můžeš nám poslat odkaz na tu aukci? Pokud se to začne řešit hned, mohla by být naděje, že své peníze dostaneš zpět.

doplněno 07.10.12 15:18:

Třeba tohle je na 99,9999999% podvod: aukro.cz/...

doplněno 08.10.12 19:20:

Nemůžeš hrát ani instalovat hry bez staženého (pr/.... A v něm si ten email nastavíš na svůj. Dzordz ti to říkal.

doplněno 08.10.12 20:32:

Dzordz měl na mysli tuto:

Změna emailu na steamu
hodnocení

Ještě potřebuji poradit

Když se přihlásím přímo v internetu na steam tak se tam dostanu v pohodě. Když chci instalovat hru tak dám dvd do mechaniky a chceto po mě přihlášení do steamu ale ověření kodem a ten kod přijde minulému majitely na email ne mě potřebuji poradit dík

doplněno 08.10.12 20:13:

Já to tam nemohu najít u hodin žádnou ikonku nemám.

doplněno 08.10.12 21:31:

Tak tuhle ikonku tam nemám.

doplněno 08.10.12 21:42:

Ted jsem zkoušel ještě svůj starý účet na steamu a tam se mi to všechno objevilo v pohodě.

Na ten kupovaný se přihlásím jen přes internetovou stránku steam. a tam to nemám jak změnit. Netuším jak to má ten týpek co jsem to od něj koupil nastavený ale bral jsem ještě od něj jiné hry a y bylya přes ORIGIN a tam mi to šlo všechno změnit úplně v pohodě. Ale se steam musí být nějaký problém

Nic proti, ale začínám pochybovat o tvé inteligenci. Pořád ti tu říkám, přihlaš se na ten koupený účet přes Steam aplikaci NE PŘES WEB. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]