Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nova grafika nejde,cim to muze byt

Od: parmen odpovědí: 5 změna:
Dobry denCca pred 2-3 tydny jsem tu psal ze jsem si koupil novou grafiku ale ze mam mali zdroj(350 w),rekli jste at na tom radsi nehraju a i kdyz uz tak maximalne mesic nez si koupim novej...Uz jsem si koupil novej 450 w zdroj,funguje paradne ale mam problem s grafickou kartou,koupil jsem si za 2800 tuto grafiku-radeon r7700 series-a po zapojeni je monitor cerny a dela to ,jakoby tam grafika vubec nebyla.Grafika je spravne zapojena(zaple pci napajeni ze zdroje do grafiky) a kdyz ji vypojim a zapojim integrovanou vse de,takze jsem si jist ze je to grafickou kartou...vetrak na grafice jede takze si myslim ze je to nejakou blbustkou nebo necim co neznam...mam zakladni desku asrock a55m patice fm1 ,procesor intel 2jadro,8gb ram,windows xp a zdroj evolve pulse 450ATX ...nevite cim to muze byt,diky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

parmen
hodnocení

Myslim si ze je to ovladacema nebo necim protoze kdyz mam zapojenou grafiku(avsak kabel z monitoru mam v grafice) tak mi to chce vyhledat nerozpoznany hardware,radic videa,VGA,USB a proste vse...jen je spatny ze kdyz to chci rozpoznat tak mi to napise ze instalace nelze dokoncit tak ja nevim...

parmen
hodnocení

No nasel sem cd s ovladacema tak nainstaluju ale napadlo me ze by to mohlo byt nastaveni v BIOSU jen nevim co nevyznam se v tom :/

Klasicky to bývá nastavený tak, že se integrovaná grafika vypne po přidání externí, ale už jsem se setkal s mnoha podivnostma. Lze to opravdu nastavit v biosu, bude to asi v intergrated peripherals a hledej něco jako primary graphic adapter/card

Přinejhoršim se dá vyresetovat bios (vyndat baterku na desce při vypnutém napájení a nebo jumper reset cmos) takže kdyby to nechtělo najet..

sinner

Ahoj ta graf. byla nová nebo bazar? V biosu to najdeš pod viz. obr. pokud mas jinou verzi biosu tak je to stejně podobný. Nevěřím že bys zapomněl zapojit všechny konektory.. Ale původně jsi jel na tu integr. pak jsi odinstaloval ovladače. vypl komp vložil novou .? Ovladače řeš až najede do win. doporučuji stahnout poslední od AMD. Ale ten reset BIOSu taky doporučuji...bojuj:)

Nova grafika nejde,cim to muze byt

raduz*
hodnocení

0x
Nepotřebuje ta nová grafika 2x napájení? Sám takovouhle mám a pokud jsem nechal jen jedno, chovala se přesně jak popisujete. Větrák se točil, ale obraz žádný, jinak souhlas s kontrolou biosu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]