Nejste přihlášen/a.
Myslim si ze je to ovladacema nebo necim protoze kdyz mam zapojenou grafiku(avsak kabel z monitoru mam v grafice) tak mi to chce vyhledat nerozpoznany hardware,radic videa,VGA,USB a proste vse...jen je spatny ze kdyz to chci rozpoznat tak mi to napise ze instalace nelze dokoncit tak ja nevim...
No nasel sem cd s ovladacema tak nainstaluju ale napadlo me ze by to mohlo byt nastaveni v BIOSU jen nevim co nevyznam se v tom :/
Klasicky to bývá nastavený tak, že se integrovaná grafika vypne po přidání externí, ale už jsem se setkal s mnoha podivnostma. Lze to opravdu nastavit v biosu, bude to asi v intergrated peripherals a hledej něco jako primary graphic adapter/card
Přinejhoršim se dá vyresetovat bios (vyndat baterku na desce při vypnutém napájení a nebo jumper reset cmos) takže kdyby to nechtělo najet..
Ahoj ta graf. byla nová nebo bazar? V biosu to najdeš pod viz. obr. pokud mas jinou verzi biosu tak je to stejně podobný. Nevěřím že bys zapomněl zapojit všechny konektory.. Ale původně jsi jel na tu integr. pak jsi odinstaloval ovladače. vypl komp vložil novou .? Ovladače řeš až najede do win. doporučuji stahnout poslední od AMD. Ale ten reset BIOSu taky doporučuji...bojuj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.