Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový problém.
Mam 3 roky notas acer... a vždy když jsem ho sklopil tak se hodil do režimu spánku a potom jak sem ho otevřel tak normalně naběhl a pracoval jsem dál.
Nyní: Už mi to dělá asi týden a štve mě to: Sklopím notebook a stane se toto->>> Vypne se monitor ale notas pořád pracuje... nevim co dělá. Ale mužu čekat i pul hodiny a on se do režimu spánku nehodí. A nejde už s nim nijak pracovat protože ani na nic nereaguje. Musím ho prostě rychle vypnout a pak znova zapnout.
Co mám prosím dělat aby se mi znova dával do režimu spánku když ho sklopím? Díky moc za odpovědi
no jednou ze tří pokusů se to do režimu spánku hodí, ale jinak se jen vypne obrazovka... po 20 minutach otevřu notas a napiše mi to: po neočekavanem vypnutí byl systém obnoven
akra práce tak jsem to zkoušel i na klavesnici (Fn +F4) a taky se jen vypl obraz a počítač už dále na nic nereagoval
neví někdo co s tím prosím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.