Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklapování notebooku

Od: martin23* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám takový problém.

Mam 3 roky notas acer... a vždy když jsem ho sklopil tak se hodil do režimu spánku a potom jak sem ho otevřel tak normalně naběhl a pracoval jsem dál.

Nyní: Už mi to dělá asi týden a štve mě to: Sklopím notebook a stane se toto->>> Vypne se monitor ale notas pořád pracuje... nevim co dělá. Ale mužu čekat i pul hodiny a on se do režimu spánku nehodí. A nejde už s nim nijak pracovat protože ani na nic nereaguje. Musím ho prostě rychle vypnout a pak znova zapnout.

Co mám prosím dělat aby se mi znova dával do režimu spánku když ho sklopím? Díky moc za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

zkuste překontrolovat nastavení sklápění víka.. Ovládací panely-napájení-nastavení pro zavření víka , kdyby to nepomohla navštívila bych servis

martin23*
hodnocení

Bohužel problém přetrvává*nevi*

daniell*
hodnocení

0x

nejspíš vadné kontakty - navštivte servis sám s tím nic nezmůžete .

martin23*
hodnocení

no jednou ze tří pokusů se to do režimu spánku hodí, ale jinak se jen vypne obrazovka... po 20 minutach otevřu notas a napiše mi to: po neočekavanem vypnutí byl systém obnoven

martin23*
hodnocení

a nebo mužu nějak uvézt notas do režimu spínku pomocí klávesnice?

ladinpraha*

Fn + F4 (z´)

martin23*
hodnocení

akra práce:( tak jsem to zkoušel i na klavesnici (Fn +F4) a taky se jen vypl obraz a počítač už dále na nic nereagoval:( neví někdo co s tím prosím?

lindaf*

na nic nečekejte *zed*utikejte do servisu...určitě s tim něco je ;)

martin23*
hodnocení

Jej, nemůže to být jen systémová chyba? Žebych to nějak sám zkusil opravit. Nemůžu si dovolit dát noťas do servisu, používám jej pracovně každý den.:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]