Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s mysi IBM

Od: fino97* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,mam takovy problem. U pc mam mys ibm mo09bo.pri zapnuti pc nefunguje,laser i podsviceni sviti,ale nereaguje,je treba ji vypojit a pripojit.nevite cim to muze byt?jo a jeste se zeptam nevite jestli jde u teto mysi snizit citlivost joysticku?posouva to stranky hrozne rychle.diky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Má svoje vlastní ovladače a jsou správně nainstalované?

Mně tohle dělala copperhead na linuxu a winxp, kde jsem její ovladače neměl, takže se nenačetla paměť a nastavení, uložené v myši -po zapnutí ntb svítila, ale nereagovala. Musela se taky odpojit připojit za běhu systému, pak bylo vše ok.

doplněno 06.10.12 14:24:

No ano, ty windowsovské se nainstalovaly. Nemá na přiloženém cd nebo na stránkách výrobce nějaké speciální?

fino97*
hodnocení

Ovladace se nainstalovaly samy pri pripojeni...zkusim je aktualizovat...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jiná myš v tom PC funguje? Funguje tato myš v jiném PC? Myš je spotřební materiál, závady se neřeší. Vyhoď ji a kup novou.

doplněno 06.10.12 14:22:

Ještě řekni, že má jméno a je to domácí mazlíček.

fino97*
hodnocení

JIne mysi funguji,na jinem pocitaci jsme neskousel...vyhazovat se mi ji moc nechce,je takova "sympaticka"...

doplněno 06.10.12 14:25:

ted jsem ji pripojil pres redukci na ps2 a to nejede vubec...stale sviti,ale nereaguje

mowla*
hodnocení

0x

Jen doplním to nastavení (snížení) citlivosti Start - Ovládací panely - Myš - a tam podle toho, co je třeba nastavit - buďto Možnosti ukazatele - Pohyb (pro nastavení citlivosti kurzoru na pohyb myši po podložce) a nebo Kolečko (pro nastavení velikosti pohybu stránky při pootočení kolečkem) a nebo Tlačítka - Rychlost poklepání (pro nastavení intervalu pro rozeznání ´kliku´ a ´dvojkliku´).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]