Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ve hře Diablo III (samozřejmě mám originál) hraju v obtížnosti Nightmare a už jsem udělal Act I; Normálně (Singleplayer) můžu pokračovat v Act II; ale pokud dám v menu Public Games, můžu pokračovat jen v 8. misi Actu I; kterou už jsem v Multiplayeru tedy udělal už asi třikrát, ale pořád nemůžu pokračovat.
Myslím to tak, že pokud hru vypnu a po nějakém čase zase zapnu a chci hrát Public Games (což dělám furt, Singleplayer moc nehraju) tak se můžu připojit jen do té osmé mise... I když jsem celý ten Act v Public Games udělal... A už mě to fakt nebaví
Nevíte čím to je? Děkuji mnohokrát
Je to omezeno úrovní postavy, nic s tím neuděláte. Leda se připojit přes pozvánku od kamaráda (nevím, jestli to už změnili, ale mimochodem tímhle způsobem šly přeskakovat questy, akty i obtížnosti - po dokončení normal jste dostal pozvánku do aktu 4 NM a během pár minut jste měl NM dokončený).
V menu public máte u každého questu uvedeno, na jakých úrovních vás to tam pustí. S červeným +xp gemem v helmě s tím ale není nejmenší problém, i když budete sólo probíhat a přeskakovat, pořád budete mít dost.
doplněno 06.10.12 14:07:"allowed levels" pod popisem, vedle obrázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.