Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC se mi restartuje

Od: thomas07* odpovědí: 4 změna:

Stalo se mi po nějakém zásahu, že když chci počítač vypnout (myší), místo toho se restartuje. Už jsem vyměnil i HDD, který jsem měl naklonovaný ještě před touto závadou, ale dělá to i nyní. Takže to asi ve Windowsech nebude. Takže kde to mám hledat?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

breezy
hodnocení

0x

Podle mého názoru bude problém ve zdroji, zkuste ho vyměnit. Každé 3-4 roky doporučuju zdroj odnést na kontrolu, zda-li mu neskáče napájení, protože takový zdroj pak může odpálit celou desku.

Zkontrolujte, zda-li na základní desce počítače nejsou nafouklé kondenzátory.

thomas07*
hodnocení

No jo, zdroj, to mne nenapadlo. Možné to je. Dělá to i po odpojení periferií.

kangaroo*
hodnocení

0x

To bude zdroj, tak do 1/2 roku bude kaput. Rozhodně vyměnit.

mowla*
hodnocení

0x

..."po nějakém zásahu"... A po jakém?

Prozačátek zkus z PC vypojit všechny externí periferie (tiskárnu, ext. HD, flešku...), do kisny nech zapojeny jen kábly monitoru, klávesnice a myši. A zkus vypnout. Pomohlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]