Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním tiskárnu Epson expression home xp-405, která podporuje tisk odesláním emailu ¨na tiskárnu. Nevíte někdo, jak to zprovoznit? Zkoušel jsem snad všechno, registroval jsem produkt i sebe na stránkách epsonu, ale žádnou emilovou adresu pro tiskárnu mi nepřidělily. A k epsonconect. com se nemůže přes registrované údaje dostat. Díky za rady.
U Epsonů je zase ale výhoda že do nich lze používat neoriginální náplně na kterých se dá výrazně ušetřit.
Např. HP má taky "vzdálený tisk" (tiskárny s označením e-all-in-one)
Už jsem to konečně nastavil. Musíte si najít přes tiskárnu Ip adresu tiskárny. Tu zadáte do vyhledávače jako url adresu a potvrdíte.Dále pak klikněte na služby epson connect a pokračujte podle pokynů. Musíte se zaregistrovat a pak vám bude přidělena emilová adresa tiskárny. Tu můžete změnit na www.epsonconnect.com, kde se přihlásíte. A pak jen stačí odeslat email s přílohou a tiskárna to vytiskne. Zkoušel jsem to s office dokumenty a vše fungovalo, tak jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.