Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je složka tak velká?

Od: rskrys* odpovědí: 16 změna:

Ahoj mám takový měnší problém. Když najedu na Documents and Settings tak mi to napíše že to má 18GB ,ale když tam otevřu podsložky tak tam v konečném součtu mám jen 7,22GB jak odstranit těch přebytečných 10GB?

Proč je složka tak velká?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Do složky Documents and Settings se ukládají nejen dokumenty, ale i rúzná nastavení všech uživatelů.

Ukládají se zdemj. i dočasné soubory, stažené internetové stránky, ...

Doporučila bych napřed pročistit programem CCleaner, pokud by toho pořád ještě hodně zbývalo, bylo by lepší, aby se na to podíval někdo, kdo počítačům rozumí.

Smažeš-li něco, o čem nevíš, čemu to slouží, nemuselo by se ti už podařit znovu spustit počítač.

hop®
hodnocení

2x

Možná tam máte někde "zapomenutý"jediný velký soubor, zkuste na to pustit SpaceMonger...

akr*
hodnocení

0x

Je vysypaný koš?

rskrys*
14.03.13 18:59
hodnocení

jj je

hodnocení

0x

Nejsou v tom nějaké skryté složky?

rskrys*
hodnocení

no to právě nevim jak to zjistim?

Buď takto:

Zobrazení skrytých souborů

Chcete-li zobrazit skryté soubory a složky, postupujte takto.

1. Otevřete ovládací panel Možnosti složky klepnutím na tlačítko Start, klepnutím na příkaz Ovládací panely, klepnutím na položku Vzhled a motivy a potom klepnutím na položku Možnosti složky.

2. Klepněte na kartu Zobrazit.

3. V seznamu Upřesnit nastavení vyberte přepínač Zobrazovat skryté soubory a složky a potom klepněte na tlačítko OK.

Nebo: technet.idnes.cz/...
rskrys*
hodnocení

diky ale jake podlsozky muzu este odstrasnit?

luke237
nevim jak to zjistim? (skryte soubory)

Stahni si napriklad Unreal Commander (nebo tu mesic platnou verzi Total Commanderu) a nech si v nem zobrazit vsechny skryte soubory a velikosti adresaru (je to nekde v menu).
hop®

Luke, TotalCommander není Trial na měsíc, je to Shareware s jedním kliknutím při spuštění navíc oproti plné verzi...

luke237
Cituji primo ze stranek Total Commanderu: "Total Commander is a Shareware program. This means that you can test it for a period of 30 days. After testing the program, you must either order the full version, or delete the program from your harddisk."
Naposledy, kdyz jsem to kontroloval, tak 30 dni byl 1 mesic :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Dej si ve složce vyhledat všechny soubory třeba nad 100MB a uvidíš, kde se ukládají velká data.

Já bych ty skryté soubory nemazal, oni asi z nějakého důvodu budou skryté ;)

rskrys*
hodnocení

Je možné bez následků odstranit takto umístěnou složku? : c:Documents and SettingsALocal settingsTemp

rskrys*
hodnocení

Moc diky všem, ja už na to přišel. Ten velký soubor byla instalačka na WOTko a byla umístěna tady: c:Documents and SettingsALocal settingsTempRar$EXa0.009

EŠĚ JEDNOU VŠEM MOC DIK :D

iz*

Složku Temp nemažte, ale čas od času ji zkontrolujte. Smazat můžete vše, co v ní je, ale složku samotnou radši ponechte.

Většina programů, které do složky ukládají dočasné souboiry, dočasné soubory smaže, ale některé ne. Potřebuje-li některý program složku Temp, umí si ji většinou i vytvořit (v případě, že by chyběla), ale stoprocentně se na to také nedá spoléhat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]