Nejste přihlášen/a.
Zdravím, našel jsem již podobnou otázku zde, nicméně uživatelka vyřešila svůj problém sama, což se mně zatím nedaří
Ještě tedy dodávám, že jde o notebook Acer Aspire 5750G2634G75Mnkk
Moc díky za případnou radu.
Popravdě jsem to ještě nezkusil, ale hned jdu na to ;D Předpokládal jsem, že je nutné to řešit jinou cestou, jestliže mi systém předtím ohlásil, že nebyly nalezeny potřebné soubory a mám vložit instalační DVD..
Tak F9 zabralo, ale nic se zatím bohužel nevyřešilo, vyskočí mi tabulka, že je potřeba vložit DVD (obrázek 1) a při dalším postupu se dostanu jen k nabídce viz. obrázek 2. Mně by stačilo vědět, zda lze Win 7 jednoduše stáhnout třeba někde na oficiálních stránkách a pokud by mě někde požádali o licenční kód, tak bych jej už jen vepsal. Pak bych Win vypálil na DVD a použil pro obnovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.