Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova Windows 7 do továrního nastavení

Od: sniper odpovědí: 6 změna:

Zdravím, našel jsem již podobnou otázku zde, nicméně uživatelka vyřešila svůj problém sama, což se mně zatím nedaří

poradte.cz/...

Ještě tedy dodávám, že jde o notebook Acer Aspire 5750G2634G75Mnkk

Moc díky za případnou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

F11 nefunguje? - jen dodám, že nejdříve je nutné zazálohovat data!

;)

sniper
hodnocení

Popravdě jsem to ještě nezkusil, ale hned jdu na to ;D Předpokládal jsem, že je nutné to řešit jinou cestou, jestliže mi systém předtím ohlásil, že nebyly nalezeny potřebné soubory a mám vložit instalační DVD..

sniper
hodnocení

Tak F11 nefunguje, 2x jsem zkoušel mačkat F11, ale nic se nestalo, pouze F2 mě dostane do Setup Utility.

lalala*
hodnocení

0x

Zkus při startu F9

sniper
hodnocení

Tak F9 zabralo, ale nic se zatím bohužel nevyřešilo, vyskočí mi tabulka, že je potřeba vložit DVD (obrázek 1) a při dalším postupu se dostanu jen k nabídce viz. obrázek 2. Mně by stačilo vědět, zda lze Win 7 jednoduše stáhnout třeba někde na oficiálních stránkách a pokud by mě někde požádali o licenční kód, tak bych jej už jen vepsal. Pak bych Win vypálil na DVD a použil pro obnovu.

Obnova Windows 7 do továrního nastavení
sniper
hodnocení

Ještě druhý obrázek

Obnova Windows 7 do továrního nastavení #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]