Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát notebooku

Od: janinka90 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se jenom zeptat, koupila jsem si notebook od Asusu a zajímá mě, jelikož jsem k němu nedostala ani jedno instalačni cd, vše už se doinstalovalo při prvním spuštění, mám tam Win7, jak se dělá třeba formátování, když by se třeba něco porouchalo. U klasického PC dám win na cd, boot primárně z dvd a je to, ale tady nevím jak, kdybych náhodou někdy potebovala formát. Děkuju za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

0x

Dnes už se nedodávají instalačky na CD. Instalačky WIN jsou na harddisku - odděleně.

janinka90
hodnocení

Aha, takže to najdu někde na harddisku? Mám ho rozdělený na C a D, takže tam někde to bude? Nevíte jaký název to bude mít? A jak se pak dělá reinstal neboli formát?

hodnocení

0x

Melo by to byt oddelene na hardisku , vetsinou podle navodu , nebo pred startem windowsu je psane co mas stisknout na boot (popripadne nastavit v biosu) bootovani z recovery disku , ktery vam vse nainstaluje nanovo. Popripadne si sama prehrat windows a vsechny ovladace stahnout z internetu primo ze stranek vyrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]