Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvětšila se mi obrazovka

Od: martiicka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nevím jak se to stalo ale zvětšili se mi všechny písmena i ikony na ploše, prostě úplně všechno a teď se mi ani tahle stránka ani nevejde do prohlížeče bez toho abych to musela posunovat. Jak to mám dát zprátky?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

O jaký jde browser?

Obecně pomůže zmáčknout CTRL a zarolovat kolečkem myši ´dolů´...

;)

doplněno 04.10.12 16:41:

Browser je prohlížeč netu... ;)

Bez myši - tedy na notesu - zmáčknout CTRL a sjel dolů po posuvníku touchpadu (to je ta ploška, která myš nahrazuje)...

fino97*

sakra tady neni problem s prohlizecem ,ale s rozlisenim,dyt pise ze ji to zvetsilo ikony na plose...

martiicka*
hodnocení

prominte ale ja tomuhle moc nerozumim co je to browser? a nemám mys

fino97*

browser=internetovy prohlizec(firefox,opera nebo u vas asi internet explorer)a zmenila jste rozliseni.kliknete pravym na plochu->vlastnosti->rozliseni a nastavite si nejake vetsi...podle monitoru

hodnocení

0x

Podivej se na vlastnosti monitoru a jestli nemas zaplou nejakou napomoc spatne vidicim.

mipro*
hodnocení

0x
Tady asi nebude problem s prohlizecem ale v nastaveni rozliseni monitoru v nastaveni v ovladacich panelech. Jaky windows pouzivae? Windows xp. Vista nebo windows 7?
frantisekpetru*

Pokud je mi známo, tak jakoukoliv změnu rozlišení monitoru nelze provést jen tak, aby o tom uživatel nevěděl. Za prvé je potřeba si okno s nastavením otevřít a za druhé je potřeba případnou změnu potvrdit.
Spíše bych to viděl na nechtěně změněnou úroveň přiblížení. Upravit na původní hodnotu buď podle návodu od @mowla nebo dle obrázku.

Zvětšila se mi obrazovka

Františku, jdete špatným směrem i s Mowlou. Slečna/paní píše, že se jí zvětšili i ikony na ploše. Takže prohlížeč je v tom nevinně.

Tady bude problém s rozlišením monitoru.

mowla*

Asi máš pravdu, Pepr, - prvně jsem otázku špatně pochopil...

Mezitím už zřejmě správnou radu poskytl Fino97... ;)

Jen je mi záhadou, jak lze ´nedopatřením´ a nevědomky změnit rozlišení monitoru...

*smich*

Mimochodem - rada Fino97 zřejmě byla opravdu správná, neuvědomuju si totiž ani žádnou ´lupu´, která by měnila rozlišení celé obrazovky...

mipro*
Ono se to samo nestane..ale.. mam 2 deti ktere kdyz jim bylo par let tak se jim kolikrate povedlo zmenit rozliseni vseho mozneho.. ja pak prisel k PC a nestacil se divit. A jestli Pani pise ze ma velke ikony tak to pravdepodobne bude souviset s rozlisenim obrazovky.. jinak udava ze nema mys tak nevim proc ji radite at roluje koleckem. Chtelo by to vice cist otazky nez odpovite. Jinak pokud nema mys tak stejna funkce je kdyz stiskne ctrl a znamenko minus (-)..

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

v případě,že chcete zmenšit velikost zobrazení v prohlížeči.Zmáčkněte na vaší klávesnici Ctrl -.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]