Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím jak se to stalo ale zvětšili se mi všechny písmena i ikony na ploše, prostě úplně všechno a teď se mi ani tahle stránka ani nevejde do prohlížeče bez toho abych to musela posunovat. Jak to mám dát zprátky?
O jaký jde browser?
Obecně pomůže zmáčknout CTRL a zarolovat kolečkem myši ´dolů´...
Browser je prohlížeč netu...
Bez myši - tedy na notesu - zmáčknout CTRL a sjel dolů po posuvníku touchpadu (to je ta ploška, která myš nahrazuje)...
sakra tady neni problem s prohlizecem ,ale s rozlisenim,dyt pise ze ji to zvetsilo ikony na plose...
Pokud je mi známo, tak jakoukoliv změnu rozlišení monitoru nelze provést jen tak, aby o tom uživatel nevěděl. Za prvé je potřeba si okno s nastavením otevřít a za druhé je potřeba případnou změnu potvrdit.
Spíše bych to viděl na nechtěně změněnou úroveň přiblížení. Upravit na původní hodnotu buď podle návodu od @mowla nebo dle obrázku.
Františku, jdete špatným směrem i s Mowlou. Slečna/paní píše, že se jí zvětšili i ikony na ploše. Takže prohlížeč je v tom nevinně.
Tady bude problém s rozlišením monitoru.
Asi máš pravdu, Pepr, - prvně jsem otázku špatně pochopil...
Mezitím už zřejmě správnou radu poskytl Fino97...
Jen je mi záhadou, jak lze ´nedopatřením´ a nevědomky změnit rozlišení monitoru...
Mimochodem - rada Fino97 zřejmě byla opravdu správná, neuvědomuju si totiž ani žádnou ´lupu´, která by měnila rozlišení celé obrazovky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.