Zdravím, objednal jsem si od jrc.cz hru NBA 2k13 dynasty edition. Je to poměrně vzácná edice která se dá koupit v USA za 99 dolarů. Chtěl jsem ji objednat ale našel jsem ji právě i v tomto obchodě. Objednávka proběhla a tak jsem se těšil že dojde zmíněného 5.10. Nejprve mi zaslali že objednávka se spozdi a dojde 12.10. Dnes mi ale naosali že nedojde vůbec a že objednávku musí zrušit protože v dynsty edici vůbec nebude. Jelikož ale v USA už den prodeje začal a šlo o predobjeddnávku tak už ani z USA nejde odeslat jelikož šlo o limitovanou edici. Co teď dělat? Mají na to právo a mohu to nějak dožadovat? Podle mě pouze o hru v čr nemělo zájem tolik lidí a tak to prostě neobjednali u dodavatele, a když jde o předobjednávku neměli by ji mít náhodou už objednanou u dodavatele? Díky moc za názory
Ano mají pravo zrušit objednávku třeba proto že jejich dodavatel jim tu hru vubec nedodal ,nebo nebyla určená pro Evropu.Bylo by zajimavé se zeptat proč byla objednávka zrušena.Jrc je solidní firma ta vám určitě odpoví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.