Nejste přihlášen/a.
Ahoj/DD
Měl bych otázečnu dnes jsem přisel z práce domu a jako již tradičně že si zapnu NTB. Rozsvítila se mi dioda která označuje že ntb je zapnutý, rozeběhl se mi větrák, ale monitor nenaběhl. Zkoušel sem i napojit na ntb externí monitor ale také nic. Dioda která vždy blikala (takový váleček nevím jak to lépe popsat a baterie to není tuto diodu mám zvlášť) tak ani jednou neproblikla. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Za každou odpověd budu rád i abych věděl kolik mě to cca. bude stát Děkuji a přeji hezký den.
Máš notes dostatečně nabitý (resp. baterii) a nebo se zapnutým napájením? - resp. - tak jako ´vždycky´?
Pokud ano, zkus vypojit nabíječku, vypnout a znovu zapnout notesa (podržet tlačítko několik sekund), napájení připojit až posléze...
Jestli ani tohle nepomůže, dej notes do servisu - příčin může být povícero, cenu ti takto nikdo neřekne...
BTW - ten blikající "váleček" signalizuje přístupy na HDD...
Ahoj, nevím, čím je to způsobeno u NTB, ale podobně se nám po.ral stolní PC. Světýlko natažení OS se rozsvítilo náhodně třeba po týdnu, a při práci na PC nečekaně vypnul a už ani za boha nakočit. Oprava - nový hardware a ještě něco k tomu (záloha dat byla úspěšná) nás přišla na 3.500,-Kč. Kdoví, jestli nám to sežral nějakej vir...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.