Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpis v outlooku

Od: jarahosek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Chtěl bych v podpisu u mailu vložit i logo firmy. Logo je v klasickém formátu jpg. Ve Wordu jsem si připravil celý podpis i s logem, to uložil a vložil v nastavení v outlooku jako podpis. Vše se tvářilo v pohodě do té doby, než jsem chtěl podpis vložit. Napsalo mi to, že podpis není ve formátu txt a podpis nebyl vložen

Ví někdo prosím, jak to udělat, aby vše fungovalo?

Díky

Jára

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Jed podle oficialniho navodu:

office.microsoft.com/...

hodnocení

0x

To mas malej nebo velkej outlook?

hodnocení

0x

Pane Hošku, nemůžu Vám radit, ale jen sdělím, jak mě poradili místní odborníci. Musel jsem přepnout psaní zpráv v HTML, pak vždy mám přiložený podpis i s obrázkem. Jen bohužel nevím, jak to dělat, když mě někdo pošle email a já mu odpovídám. Tam se nevloží obrázek, musím vždy přepnou do HTML a vložit...

takže při odpovědích nemám obrázek u podpisu.

Budu podrobně sledovat a věřím že se poučím i zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]