Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradil by mi někdo jak zformátovat stolní PC s win. XP.
Dělám to jako vždy, nastavím v Biosu butování první z CD-ROM a uložím, vložím CD s win XP a restartuju.
Jak to najede, píše to po stisknutí libovolné klávesy spustí se z CD-ROM. Však když nějaké klácesu stisknu nic se neděje a systém nenajede z CD ale z disku.
Neporadil by mi někdo jakým jiným způsobem naformátovat jeden odíl disku?
Děkuji Vám
Oddíl disku lze formátovat pouze tehdy, když z něj není nabootováno... Tedy systémový pouze při bootu z CD (nebo z jinoho HD, diskety, flashky...).
Pokud je v BIOSu nastaveno primární bootování z CD a přesto systém nabootuje z HD, znamená to, že CD nebo mechanika neumožňují boot (nevhodné CD nebo poškozená mechanika)...
jeste doplnim mowlu - pokud mate USB klavesnici, tka je mozne, ze ji mate v biosu vypnutou - zkuste enablovat
Dobrý den,
přenastavil jsem v Biosu klávesnici USB anable a dostal se na budotování s CD, však po nabutování z CD není možné opět klávesnici ovládat a jsem tam kde jsem byl
Nevím co zase s tím je?
Vzal jsem starou klávesnici s PS2, ale ta nereaguje vůbec, musí se také někde nastavit když jsem celou dobu používal klávesnici pro USB?
Neví někdo co ještě zkusit prosím?
Děkuji Vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.