Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit CRT televizi k pc

Od: serwill odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, prosím o radu jak připojim CRT TV k pc, jako připojene to mam ale na tv nemam nic jen modrou obrazovku ...

Propojil jsem to asi takto :

V pc redukce s VGA na 3x cinch

V tv redukce SCART na 3x cinch

Propojeno mezi sebou 2metry 3x cinch

GRAFIKA V PC ATI Radeon 9550 256MB

Dekuji za rady a tipy

Kdyžtak Email: Davidsumsky@seznam.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

serwill
hodnocení

Ještě jsem zapoměl dodat že před redukcí s VGA na 3x cinch je rozdvojka na VGA ,, a v nastavení grafiky mi to TV normalně vyhodnotí

hodnocení

0x

Je důležité aby byla redukce Z VGA NA cinche a Z cinchů NA scart. Pokud je jedna z redukcí opačná, fungovat to nebude. Když kabel scart z televize vypojíte, vidí ji PC stále, nebo už ne?

Jen se ještě zeptám, proč jste to řešil tak složitě, když se prodávají kabely S-VIDEO + JACK AUDIO - SCART, které fungují přímo bez problému a dokonce se zvukem? Sám tohle řešení doma používám na 15 let staré televizi.

serwill
hodnocení

Právě že tyhle redukce jsem našel doma a o existenci kabelu S-Video + jack na SCART jsem nevěděl. Takže skusím to teda přes ten kabel. Objednám ho a potom napíšu jak to dopadlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]