Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplněný email

Od: neregistrovany odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

měl jsem přeplněnou emailovou schránku kvůli ruzným newslettrům z eshopů atd. Problém je, že jsem si toho všiml až za nějaký čas. Navíc jsem nějakou dobu byl špatně dostupný i na telefonu. Teď ale jelikož očekávám pro mě celkem důležitý kontakt, tak mám obavy, jestli mě daná osoba již náhodou nekontaktovala.

Je celkem nezdvořilé a neslušné kontaktovat emailem lidi s tím, že jsem měl přeplněnou schránku a ať se případně ozvou? Nerad bych, aby to vypadalo nějak že chci na ty lidi tlačit, nebo něco jiného. Nebo to nechat tak a doufat, že se daná osoba ozve? Nebo je možné nějak získat emailové adresy, které se mě snažily kontaktovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tož já nevím, ale já bych na takové informaci neviděl nic špatného. Samozřemě, pokud vás ta osoba už kontaktovala, tak ví, že jste měl přeplněnou schránku, ale odkud má vědět , že už nemáte?

Asi bych o neformuloval tak "ať se ozveˇ. ale jako omluvu za přeplněnou schránku a oznámení o nápravě.

dzordz*
hodnocení

1x

Mohla jim přijít automatická odpověď, že je mail nedoručitelný. Pravděpodobnější ale je, že se nic takového neposlalo, takže se klidně zeptejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]