Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook?

Od: filipek5* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěl bych poradit s výběrem notebooku. Notebook by měl mít aspoň 2Ghz, 1Gb Ram, Graf. kartu 256mb, Webkameru, Wifi, Monitor 12'' + a velkým plusem by byla Alfanumerická klávesnice. Měl by prostě zvládnout hry typu 4Story, Metin2, Gothic 3 na nízké detaily. Cena by měla být do 5ti tisíc. Na Alze jsem hledal, ale nejlevnější stál myslím 7tisíc. Zkoušel jsem ještě Gigacomputer, ale tam se v tom moc nevyznám. Děkuji za každou normální odpověď. S pozravem Filip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

metroman*
hodnocení

0x

Ahoj, nechci tě zklamat, ale do 5 tisic, nic neseženeš. 2 GHZ určitě ne (Do 5 tisíc). 2 ghz mají notebooky od 7 tísíc a víc.

12ti palcová obrazovka tuplem ne!

gigacomputer.cz/...

Ten je za 4 640 Kč
Processor: Intel Athlon s 1,6 GHZ (Víc nad 1,8 ani neseženeš)
RAM: 1024 MB (1 GB)
HDD: 380 GB
GRAF. Karta: 250 mb
Web kamera, wifi atd...
10"Obrazovka
A pak ten tvůj na www.alza.cz
Lepší neseženeš...

filipek5*
hodnocení

Už jsem si našel s DualCore 1,8Ghz, 1Gb Ram a 256Mb Graf. karta :) Displej má 12,1'' .. Ale děkuji za odpověď.

prskac1*

Mě jen zaráží u nabídky METROMAN(a) ten HDD 380GB?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]