Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit jméno na Facebooku

Od: girl214* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

jak se dá změnit jméno na Facebooku?Měnila jsem si ho asi jen 2x a už to nejde...přitom moje kamarádky si ho mění pořád!Jak ho změnit?Nechci zakládat nový účet!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stačí dát šipku na pravé straně (kde se odhlašujete) - nastavení účtu - a tam je jméno - napíšete co chcete a dáte uložit změny

Toť vše

doplněno 21.09.12 20:05:

Nainstalujte si jiny prohlížeč.

girl214*
hodnocení

Mě to právě nejde..nejde mi psát nové jméno.

iz*
hodnocení

0x

Podmínkou registrace na Facebooku je věk minimálně 13 let uvedení pravdivých osobních údajů. Takže podle mne je v pořádku, že FB nechce změnu jména povolit.

girl214*
hodnocení

Chtěla jsem si ho změnit z osobních důvodů...13 mi bylo a pravdivé méno tam mám taky...jen jsem chtěla změnit jen JMÉNO,ne příjmení,ze zdrobněliny na normální.

iz*

Tak pár dnů počkejte a zkuste to znovu (Facebook pořád něco mění, takže občas něco blbne). Případně se na Facebook přihlaste z jiného prohlížeče. Pokud používáte např. Firefox, zkuste to z Opery, z Internet exploreru nebo z Chrome.

girl214*
hodnocení

Ani to nejde..jen mi to vyjede nabídku jmen,co jsem už měla.

amat

jo je to blbost prohlizec nebo si pockat na neco ja uz mam snad to jmeno rok tam a furt to nejde zmenit :D tak asi je nejlepsi se nato vytento a udelat new ucet :D ale ja osobne sem nato moc linej :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]