Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
jak se dá změnit jméno na Facebooku?Měnila jsem si ho asi jen 2x a už to nejde...přitom moje kamarádky si ho mění pořád!Jak ho změnit?Nechci zakládat nový účet!
Podmínkou registrace na Facebooku je věk minimálně 13 let uvedení pravdivých osobních údajů. Takže podle mne je v pořádku, že FB nechce změnu jména povolit.
Chtěla jsem si ho změnit z osobních důvodů...13 mi bylo a pravdivé méno tam mám taky...jen jsem chtěla změnit jen JMÉNO,ne příjmení,ze zdrobněliny na normální.
Tak pár dnů počkejte a zkuste to znovu (Facebook pořád něco mění, takže občas něco blbne). Případně se na Facebook přihlaste z jiného prohlížeče. Pokud používáte např. Firefox, zkuste to z Opery, z Internet exploreru nebo z Chrome.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.