Ahoj lidi, tak se vracím k odinstalování toho neznámého programu. Vaše rady bohužel nezabraly, i když ad-adware lecos chytl, tak mě bylo doporučeno spyware doctor 5.5.0.178, jenže, když mě to zjistí ony škodlivé soubory a chci je zaškrtnou, objeví se mi to, co vidíte na obrázku a s tím já prostě nehnu. Otázka : kde dělám zase chybu a jak dál? prosííííím pomoc už fakt nemůžu. Dík S.
Pokud si nechceš kupovat ten program aby to odstranil automaticky tak to musíš udělat ručo- odstranit označené soubory sám. Je však třeba myslet na zálohu, kdyby to nevyšlo protože slušné programy si jí dělají a v případě problémů můžeš jít zpět. Já takto používám Registry Mechanic (RM), který najde chybné záznamy v registrech ale neodstraní je, chce licenci. Tak registry projedu nějakým free programem a zbytek co najde RM odstraním ručo, mazané položky zálohuji když si nejsem jist.
Ahoj, já jsme tady jen tak informativně. Tak ten spybot - zpočátku se zdálo, že je po problému, však druhý den opět bylo všechno zpět. Zkusila jsem ještě jednou toho Doctora, stačilo jen spustit ten správnej pach a hototo, a od tý doby je klidek. Pa a díky za veškerou pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.