Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spyware Doctor 5.5.0.178

Od: stanavaf® odpovědí: 6 změna:
Ahoj lidi, tak se vracím k odinstalování toho neznámého programu. Vaše rady bohužel nezabraly, i když ad-adware lecos chytl, tak mě bylo doporučeno spyware doctor 5.5.0.178, jenže, když mě to zjistí ony škodlivé soubory a chci je zaškrtnou, objeví se mi to, co vidíte na obrázku a s tím já prostě nehnu. Otázka : kde dělám zase chybu a jak dál? *plac*prosííííím pomoc už fakt nemůžu. Dík S.
Spyware Doctor 5.5.0.178

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neděláš špatně nic. Ten program ti v trial verzi nic neodstraní, pouze skenuje.
hodnocení

ahoj, takže tenhle program je v podstatě na nic? To, co ukázal jako hrozbu, je celý a neudělá s tím dál nic?
Díky S.

hodnocení

0x
Pokud si nechceš kupovat ten program aby to odstranil automaticky tak to musíš udělat ručo- odstranit označené soubory sám. Je však třeba myslet na zálohu, kdyby to nevyšlo protože slušné programy si jí dělají a v případě problémů můžeš jít zpět.
Já takto používám Registry Mechanic (RM), který najde chybné záznamy v registrech ale neodstraní je, chce licenci. Tak registry projedu nějakým free programem a zbytek co najde RM odstraním ručo, mazané položky zálohuji když si nejsem jist.
hodnocení

Ahoj, prosím jestli můžeš, jaký používáš ten free program? Dík S.
Zkus systém proskenovat ještě programem Spybot. Ten je free:
safer-networking.org/...
hodnocení

Ahoj, já jsme tady jen tak informativně. Tak ten spybot - zpočátku se zdálo, že je po problému, však druhý den opět bylo všechno zpět. Zkusila jsem ještě jednou toho Doctora, stačilo jen spustit ten správnej pach a hototo, a od tý doby je klidek. Pa a díky za veškerou pomoc ;)*pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]