Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde video v prohlížeči

Od: sword® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, tak mám zase problém zpustit video v prohlížeči explorer,do dneška jsem to řešil ,že jsem přepnul na firefox a video jsem zpustil a bohužel dnes to nejde už ani ve firevoxu,nevíte kde může být problém.Děkuji za rady.

doplněno 02.10.12 21:50:

Ten kdo mě dal odkaz na Honzu Benčíka a záhadně tato rada zmyzela tak mě Honza pomohl a už mě to funguje:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

zkuste nainstalovat nej verzi adobe flash player

ke stažení zde

hodnocení

Bohužel stále nejde,jde pouze zvuk a když najedu myší dolů na lištu tak mě to ukazuje pohyb , ale obrazovka je černá bez obrazu:(

mowla*
hodnocení

0x

Postupně ubývá fungujících prohlížečů? :-D Co se mezitím v počítači měnilo?

Zkus pročistit tempy pomocí Ccleaner (ke stažení např. tady), případně - co hlásí antivir? A ještě případně zkus počítač projet na jinou ´verbež´ pomoci anti-spyware (stáhnout lze např. tady)...

hodnocení

Jinak děkuji za rady,ale bohužel je to stále stejné:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]