Nejste přihlášen/a.
prosím o radu. Mám zdarma antivirus free na 1 rok, ale projížděla jsem programy v internetu, a narazila jsem, že mám vypnutou nějakou bránu firewall tak jsem ji zapnula, ale není to placené? nikde se to nedočtu, píší, že to také brání virům. a ještě denně mi naskakuje tabulka na pravedelné aktualizace, programů třeba ADOBEAIR, nebo avast flash, player, co to je? v programech jsem zjistila, že automatická aktualizace instalace je vypnutá, ale když je zapnu, bojím se, že se mi tam nainstaluje automaticky nějaká nová verze a třeba placená, tak jak to vlastně je poraďte mi, Děkuji.
Pokud by to bylo placené tak by ti to ani nešlo před zaplacení a většinou zadáním nějakého kódu. Jinak Antivirus free na jeden rok může být cokoliv, ale hádám avast, ten zdarma firewall pokud vím nemá, takže bude zapnutý asi ten ve windows?
díky za odpověď, mám na 1 rok antiviruss AVAST FREE. je zdarma, ale ten firewal jsem zapnula ve Windous, a píší, že ještě zabraňuje více hrozbám viru, tak jsem ho zapla, ale nevím jestli mám v sekci zabezpečení také zapnout to automatické aktualizace programů. aby mi tam potom nenainstalovaly nějakou placenou verzi? Mám to zapnout?Protože mi počítač zve neustále k nějaké aktualizaci. díky
To budou automatiské aktualizace windows pokud to chápu dobře a to zapni.
Pokud myslíš tu kontrolu aktuálnosti programů kterou má přímo avast tak to je zapnuté myslím automaticky, můžeš to nechat zapnuté, ale někdy je to otravné když nechceš aktualizovat všechno a musíš to dávat do vyjímek. Pokud by ti někde něco chtělo aktualizovat na placenou verzi tak ti přinejhorším ten program nepůjde. Automaticky opravdu nic platit nebudeš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.