Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo jak rozchodit hru polda 1 na windows 7?
Ahoj. Mám stejný problém. Zkusil jsem i prolézt nápovědu a zkusit vše co v ní bylo, ale nic nefunguje.
Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64bit
Poldu jsem stáhnul z http://bonusweb.idnes.cz/stahnete-si-prvni-dil-serie-polda-zdarma-fdk-/Zurnal.aspx?c=A051104_poldafull051104_bw
Nejde spustit ani, když jsem všemožně zkombinoval možnosti kompatibility, barev a já nevim čeho všeho. Stále stejné, buď se hra otevře v malém okně s logem vydavatele (Zima Software) a potom neodpovídá, nebo rovnou vyskočí :
TODO: <> Program neodpovídá...
Prosím pomozte mi někdo s tím, abych si konečně mohl zahrát POLDU 1
Tan to problém je i ve Win10. Zkoušel jsem to ve Virtual boxu s Win XP a to je ještě horší, S kompatibilitou se nic nezměnilo. Tak nezbývá než to zkusit s DOS Boxem a nebo se na to vykašlat a radší hraá Polda II, a ty další. Ty už na těch novějších Win fungujou a abych se ještě na něco zeptal, tak u Poldy II se mi podařilo akorát jednou uložit pozici a od té doby mi to už nejde uložit vždy mi to ohlásí, že nelze vytvoři soubor (nebo složku přesně nevím). Nevít eněkdo co s tím? Přeinstalovat? Ale to je až poslední možnost.
S pozdravem
Algy74
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.