Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polda 1 na windows 7

Od: graficek odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nevíte někdo jak rozchodit hru polda 1 na windows 7?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Bud v dosboxu nebo ve virtualu s win98( nebo na cem chodil)

hodnocení

0x
Spust sí nápovědu systému windows a vyhledej spuštění v režimu kompatibility. To je ve widlích přesně pro takové případy.
patchis*

Ahoj. Mám stejný problém. Zkusil jsem i prolézt nápovědu a zkusit vše co v ní bylo, ale nic nefunguje.

Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64bit

Poldu jsem stáhnul z http://bonusweb.idnes.cz/stahnete-si-prvni-dil-serie-polda-zdarma-fdk-/Zurnal.aspx?c=A051104_poldafull051104_bw

Nejde spustit ani, když jsem všemožně zkombinoval možnosti kompatibility, barev a já nevim čeho všeho. Stále stejné, buď se hra otevře v malém okně s logem vydavatele (Zima Software) a potom neodpovídá, nebo rovnou vyskočí :

TODO: <> Program neodpovídá...

Prosím pomozte mi někdo s tím, abych si konečně mohl zahrát POLDU 1

andyeis50

Pomoc! ja ked to zapnem tak intro pohoda ale sekato a to tak ze chcem si zebrat konývku a sekne sa to :( pomoc

algy74
hodnocení

0x

Tan to problém je i ve Win10. Zkoušel jsem to ve Virtual boxu s Win XP a to je ještě horší, S kompatibilitou se nic nezměnilo. Tak nezbývá než to zkusit s DOS Boxem a nebo se na to vykašlat a radší hraá Polda II, a ty další. Ty už na těch novějších Win fungujou a abych se ještě na něco zeptal, tak u Poldy II se mi podařilo akorát jednou uložit pozici a od té doby mi to už nejde uložit vždy mi to ohlásí, že nelze vytvoři soubor (nebo složku přesně nevím). Nevít eněkdo co s tím? Přeinstalovat? Ale to je až poslední možnost.

S pozdravem

Algy74

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]