Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma notebook a nemám k němu připojení na net. Syn má ovšem telefon od O2 (Samsung galaxy) a v něm internet má. Mohu se já připojit přes jeho telefon na net i v ntebooku?A co vše pro to musím udělat?Mám propojovací kabel USB mezi telefonem a notebookem, ale samo se mi to nepřipojí. Musím stáhnout ještě nějaký program, aby mi to vše fungovalo?
Moc děkuji všem za rady a přeji hezký den.
Zdravím, určitě je možné se s telefonem připojit i k notebooku, zkuste se podívat na návod odkaz zde o2.cz/.... Ale jestli se budete připojovat přes telefon, kde je nastavený internet, tak tam bude určitě nějaký nízký limit na stahování dat a ten když překročíte,tak se vám sníží rychlost. Je potom lepší si pořídit internet buď přes USB modem, kde je limit větší nebo xDSL připojení na doma,který je úplně bez limitu. Přehledné tarify internetu je možné dohledat na těchto stránkách : adsl.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.