Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniaplikace na ploše

Od: 2874® odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem! Mám na ploše zapnutou miniaplikaci,která je součástí Win7 a přestala mi aktuálně ukazovat počasí! Jen pro Prahu,jinak to jde dobře.Čím to může být poradí někdo? Díky tom

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Vybrat znovu místo vašeho bydliště... v menu miniaplikace,

hodnocení

To nepomáhá!

praivo*
hodnocení

0x

Nech si ty vykřičníky pro sebe, tady se normálně píšou tečky.

Co ti to ukazuje? Nic, nebo chybu,nebo co?

doplněno 01.10.12 17:08:

Kdybys radši napsal, jestli ti to háže nějakou chybu.

doplněno 01.10.12 17:12:

Od kterého poskytovatele to bere data (pokud nevíš, napiš aspoň název)? Není to náhodou Meteopress?

doplněno 01.10.12 17:19:

Udělej screenshot té miniaplikace (PrintScreen (nebo FN+PrtSc, pokud máš notebook) -> Malování -> Ctrl+V -> Uložit) a dej ho sem, snad to poznám.

hodnocení

Děkuji,ale psát si budu co chci.Když můžeš psát otazníky já zase vykřičníky*smich*! Ne vážně, promiň pokud se Tě dotkly mé vykřičníky. Mám tam prostě neaktuální dny i teplotu.Jen u Prahy,ale jiná města ok. Díky a ještě jednou promiň;) tečka

doplněno 01.10.12 17:09:

4 dny tam je pořád stejná teplota celý den a pořád to ukazuje dny čt,pá,so

doplněno 01.10.12 17:10:

A to je podle mne dost veliká chyba:)

doplněno 01.10.12 17:12:

jak to zjistím? jsem laik

doplněno 01.10.12 17:20:

Je tam napsáno Foreca

doplněno 01.10.12 17:23:

tady:

Miniaplikace na ploše
miniaplikace
Zkousel jste tu aplikaci uzavrit a znovu ji pretahnout na plochu?
Pokud by byla data stara, bylo by dole vlevo napsane napr. Stari dat: 2 Dny.
hodnocení

Několikrát,stáří dat tam není..

praivo*

Zkus tu miniaplikaci vypnout a stáhnout tohle. Na plochu pak přidej "MSN Weather".Je to v podstatě totéž, i stejně vypadá, ale možná bude fungovat.

doplněno 01.10.12 18:39:

Je tam nějaká chyba, to se občas ukazuje. Podívej se na adresu odkazu, vede to na server M$. Klidně to nainstaluj, zavirované to není (zkoušel jsem).

hodnocení

Díky,ale není ověřený vydavatel a to riskovat nebudu.moc díky.

doplněno 01.10.12 18:40:

dík

doplněno 01.10.12 18:43:

není to v češtině(pro syna důležité;)) stáhl jsem od e-pocasi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]