Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záchrana fotek - kam odešly?

Od: neinformovanaluca odpovědí: 7 změna:

Win 7 64bit - fotky jsem omylem smazala v programu Zoner Photo Studio 14 z paměťové karty. Divím se, že fotky smazané nešly do koše! Kde by se daly najít v tomto mým noťasu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

semtextodas*
hodnocení

2x

cau zkus program edownload.cz/...

hodnocení

2x

Specielné na fotky je program Ashampoo GetBack Photo, ke stažení leckde, například instaluj.cz/... Je sice placený, ale zdarma k vyzkoušení. (měl by je najít nejen na harddisku, ale i přímo na paměťové kartě.)

neinformovanaluca
hodnocení

Jo, zkousela jsem i Restoration (to je jako Recuva a podobný...) , ale je divný, že se to maže rovnou pryč a nikde do koše to nechodí:(

prskac1*

Ano, protože přenosné zařízení není součástí systému,proto počítač data přímo maže a nepřesouvá je do koše.

hanher*

Vy dáváte v Recuvě scan HDD?

To je špatně, Vy musíte dát scan Recuvy na té paměťové kartě.

neinformovanaluca
hodnocení

Jo, na te pametovce. A nasla jsem asi 100 fotek, ale dalsich 80 tam je nebnovitelnych, z Recuva. skoda!

neinformovanaluca
hodnocení

Tak nyni zkousim to Ashampoo. Vypadá dobře, díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]