Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit jak se dostat k nedosupné části hard disku. Mám rozedělený hard disk na dvě části (C: a E . Měl jsem málo místa na disku C: a tak jsem chtěl pomocí magic partition přesunout část paměti na dis E: Provedl jsem a dal jsem restart počítače. Po restartování nenaběhl Windows, ale delší dobu počítač pracoval asi na přesunu části paměti. V průběhu mi však dcera omylem počítač znovu zrestartovala. Nyní je disk E: nedostupný (viz. níže). Díky za radu.
O jaký OS jde? Asi bych v případě Win7 provedl pomocí CD/DVD flashky boot OS a provedl rekonstrukci starého OS z poslední funkční verze a pak kouknul jestli oddíl E: funguje a pokud ne, tak bych to znovu zopakoval převod a tentokrát bez chyb
Tohle uz jsem taky jednou zazil. V magicu jsem rozdelil disk na 2 a jeden nebyl v systemu videt. Zapl jsem magic a v nem disk videt byl. Jen mel nastaveno aby nebyl viditelny. Zvolil jsem jeho viditelnost a restartoval system. Vse ok. Jen u vas se to podelalo tim vypnutim. Ja bych zkusil jak uz nekdo psal a to nabotovat instalacku treba z flashky.. pokud mate v rodine nekoho zkusenejsiho tak ho poproste. Neni to sranda..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.