Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Chrome a kl. zkratka Ctrl + Enter

Od: kejikl® odpovědí: 3 změna:

Netušíte někdo prosím jak donutit Google Chrome aby po stisknutí Ctrl + Enter nedoplnil prohlížeč koncovku com, ale cz?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mipro*
hodnocení

0x
Odpoved jsem asi nasel na techto strankach ale bohuzel neumim anglicky a muj mobilni prekladac to asi nezvladne. Odkaz je zde techdows.com/...

Toto není ono. To je návod na obnovení této funkce, když přestala fungovat. Ale obnoví se opět doplnění www. a .com

dzordz*
hodnocení

0x

Ha, o tomhle jsem v životě neslyšel. No jestli vás to potěší, doplňuje mi to .com ve všech pěti prohlížečích :)

Ve firefoxu by to šlo změnit v about:config, položka browser.fixup.alternate.suffix. Chrome takovou stránku (už?) nemá, možná přes nějaký doplněk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]