Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na nový účet na facebooku

Od: jarm® odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych založit další účet na facebooku pro skupinu historických fotek. Na svém vlastním účtu mám informace jen pro blízké přátele, veřejně aktivity nemám. Nechci, aby se mi tyto dva účty nějak proplétaly. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

zaloz skupinu nikdo neuvidi ze to je spojene s tvym profilem kdyz to nereknes

13.03.13 17:24
hodnocení

Jak?

zepe*

popsal bych to ale tady to bude lepsi facebookblog.eu/...

hodnocení

Ta skupina mi nesplnila účel, ke terému jsem ji měla. Spíš by bylo dobré mít druhý - veřejný účet facebooku, aby se mohli připojovat jiní lidé a já nemusela zadávat členy. Jak na to?

zepe*

dobre tak zaloz skupinu facebook.com/...

doplněno 13.03.13 21:17:

pardon ne skupinu ale stranku

facebook.jak-na-to.eu/...

askmenow*

Založ si stránku, nabízí se ti to normálně v menu nalevo. Proplétání se bát nemusíš. Spravuji takto stránku pro stovky lidí, společně s dalšími správci, a když se nepodepíšu, uživatelé stránky ani nevědí, že jsem to psala já. Když vstoupím na stránku, vystupuji automaticky pod jménem stránky, když jsem kdekoli jinde, vystupuji jako já. Samozřejmě to jde v případě potřeby přepnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]