Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bidnapper - auction sniper pro Aukro

Od: astar* odpovědí: 3 změna:

Narazil jsem na program Bidnapper, který je určen pro automatické přihazování (auction sniping) na Aukru. Na jejich stránkách se nabízí zdarma 15-denní trial, ale před stáhnutím to chce uživatelské jméno a heslo na Aukro, z čehož mám celkem obavy. Máte s tímto programěm někdo zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud má SW za tebe přihazovat, je logické, že potřebuje operovat tvým UserName a heslem... Přihlášení se na stránkách Aukra bych se taky nebál...

Ale - s programem zkušenost nemám, nepotřebuju jej...

doplněno 30.09.12 16:17:

Zřejmě Aukro loguje stahování programu (nebo neumožňuje stažení-používání komukoli) - jak píšu, přihlášení se na Aukro - na vlastní účet, bych se nebál...

;)

astar*
hodnocení

Je mi jasný, že můj login a heslo potřebovat bude, ale zarazilo mě, že ho mám zadávat ještě před stažením programu na internetových stránkách, a ne až v nastavení samotného programu.

astar*
hodnocení

Ok, tak jsem se tam přihlásil. Bohužel pro Aukro je to zatím jenom nějaká betaverze (jsou orientovaní hlavně na ebay), některé údaje o aukci se nezobrazují... Mám celkem obavy jestli to bude fungovat. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]