Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače k Presario CQ61 310ec

Od: mrazak123 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám notebook HP Compaq Presario CQ61-310EC s Windows 7. Ty však přestávají fungovat a CD od nich nemám. Mám ale Windows XP, na který chci downgradovat. Bohužel jsem našel ovladače jen pro Windows 7. Budou fungovat i na XP?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na disku je - pravděpodobně, tzv. recoverypartition, ze které lze udělat reinstalaci...

Při "downgrade" je nutné kompletně vymazat systémový oddíl (zazálohovat data!) a instalovat XP na čistý (lépe je mít diskové oddíly aspoň dva - systémový zvlášť - reinstalace se pak dat nedotkne).

Ovladače z Win7 na XP fungovat mohou i nemusí - záleží na jejich ´konstrukci´, lze jedině vyzkoušet.

Asi bych zvolil instalaci na zkoušku (bez mazání W7, do jiného oddílu).

doplněno 01.10.12 15:36:

Není zač - bohužel, lepší nemám...

;)

mrazak123
hodnocení

Bohužel, systém byl na W7 přeinstalovaný a recovery oddíl už tam není. Ovladače jsou ale na webu. Jenom nejsou pro XP, takže je budu muset vyzkoušet ve stylu pokus/omyl. Díky za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]