Pokud nemáš připojení k internetu, tak si ho musíš někde objednat třeba viz. odkaz adsl.cz/...
daniell*
Kromě toho že internet od O2 nedpooručuji ze dvou důvodů a to protože s ním nemám dobrou zkušenost (může být pouze moje zkušenost) tak pořád něco nefungovalo a když se něco stalo tak to podle nich bylo u "mě" a pořád sem za něco doplácel a když sem to chtěl zrušit tak po mě chtěli pokutu a druhý důvod je cena za 2MB chtějí 500 kč to je celkem síla já platím 480 kč za 5 mb
No to zaleží jak otázku myslíš? Máš XP a nemáš interenet a chceš ho mít - jednoduché pokud internet nemáš musíš si ho u nějaké firmy obědnat pokud máš tak zapoj do pc kábl od internetu (případně wifi)
Já bych třeba zapojil sítový kabel do sítovky. Samozřejmě po nainstalování potřebných ovladačů sítovky. Ale netuším, jaký možnosti internetu máš ty. Jestli kabel, nebo máš nějakou WiFinu, případně nějaký mobilní připojení.
Pravdepodobne sis preinstaloval windows xp a po nainstalovani jsi zjistil ze nede internet. Na 99% nemas nainstalovanou sitovou kartu nebo ovladac na wifi usb adapter. Pokud mas cd k zakladni desce nebo wifi adapteru. Nainstaluj potrebne ovladace. Pokud nevis jak tak zkus poprosit nekoho zkusenejsiho
monitorem, grafickou kartou, kabelem... teda v případě, že jen ZMIZÍ OBRAZ. Jinak to může být čímkoliv, od zdroje, přes procesor, paměti, disk až po základní desku.
Tu hlášku si upravuješ, řekl bych, že nemáš naistalovanou síťovku. Ovladače by jsi měl mít, buď samostatné cd a nebo to bude se základní deskou, pokud ne tak budeme muset identifikovat síťovku jinak se dál nehneme
dodinek105*
porad mi jak bych to zjistil stou sitovkou prosim
ladinpraha*
Nainstaloval jsi ovladače z CD k základové desce? Co máš ve správci zařízení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.