Prosím o radu. Na starém PC, jsem měl v liště ikonku a když jsem na ní klikl otevřelo se na ploše průhledné okénko. V něm bylo vše několikrát zvětšeno a kolečkem myši se dalo okénko zvětšit přes celou plochu. Posouváním myši se nechal pohodlně číst taxt mnohokrát zvětšení. Jako slabozraký bych tuto funkci velmi potřeboval. Starý PC jsem prodal a teť ani nevím kde jsem k této funkci přišel, ani jak se jmenovala. Poraďte prosím odkud tuto funkci nainstalovat. Děkuji Karel W.
Z nápovědy systému Windows: Chcete-li spustit program Lupa, klepněte na tlačítko Start, přejděte na příkaz Programy, přejděte na položku Příslušenství, přejděte na položku Usnadnění a klepněte na položku Lupa.
jantar1*
Chcete-li spustit program Lupa, klepněte na tlačítko Start, přejděte na příkaz Programy, přejděte na položku Příslušenství, přejděte na položku Usnadnění a klepněte na položku Lupa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.