Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizely ikony na ploše

Od: mrgandy* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

zkoušel jsem snad většinu věcí, kteér jsme našel na internetu, ale nic nepomáhá. Tak, jak se to stalo... Dneska jsem zkusil vvypnout stránkovací soubor- restartoval sem pc a potom mi naběhla zvětšená obrazovka, kde byly po cca. 4 centrimentrových sloupcích černé čáry, přes které bylo blbě vidět. Restartoval jsem pc znovu a už bylo vše v pořádku. Poté jsem šel zase nastavit virtuální paměť a jen tak na zkoušku jsem jí zkusil i na flashce, která byla zrovna v pc... opět restart a teď už tuším zmizly ty ikony. Nastavil jsem tedy hodnoty na 0 a vypnul stránkovací soubor na flashce ... opět restartoval a nic.

Pravé tlačítko -> sřadit ikony ... nejde, jelikož když najedu na seřadit ikony, všechny možnosti jsou "šedé" a nedá se na ně kliknout.
Data C -> documents and settings -> jméno -> plocha - TADY se mi zobrazují ikony, které jsem zkoušel dát na plochu po tom, co mi ty staré zmizely ... Vidím tam dokonce zazipovaný HWmonitor od předtím, ale na ploše nic. A jak říkám, ikony od předtím tu vůbec nevidím ...

Děkuji

MrGandy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bo*
hodnocení

0x

A co vzít kladivo a jebnout do obrazovky?Třeba naskočí?Tobě bych nedal do ruk ani dětské mávátko.Hanba plit.

mrgandy*
hodnocení

Poté jsem šel zase nastavit virtuální paměť a jen tak na zkoušku jsem jí zkusil i na flashce, která byla zrovna v pc... opět restart a teď už tuším zmizly ty ikony. Nastavil jsem tedy hodnoty na 0 a vypnul stránkovací soubor na flashce ... opět restartoval a nic.

Tohle se dá blbě pochopit, takže to ještě dovysvětlím. Poté, co jsem vypnul stránkovací soubor proběhl restart, zvětšená obrazovka a pruhy, poté další restart, po kterém to vypadalo v pořádku. Nastavil jsem tedy stránkovací soubor + jsem to zkusil i na flashku. Po restartu zmizly ikony, takže jsem hodnoty u flashky nastavil na 0 a vypnul stránkovací soubor...

NEpochopil jsem tě, ale příště už si s ničím takovým nehraj.

mrgandy*
hodnocení

Ale já ty ikony na ploše pořád nemám ... Snažil jsem se to napsat tak, aby to každej pochopil...

ladinpraha*

Tak to jsi se snažil hóóódně málo. Nenapsal jsi ani OS. Co takhle pravým tlačítkem na plochu - Zobrazit ikony.

mrgandy*
hodnocení

Asi jste si to nepřečetl dobře ...

Pravé tlačítko -> sřadit ikony ... nejde, jelikož když najedu na seřadit ikony, všechny možnosti jsou "šedé" a nedá se na ně kliknout.

+ systém jsem nenapsal, to je pravda- windows xp...

doplněno 30.09.12 12:07:

Alt + f2 nepomáhá, spustit explorer přes správce úloh taky nepomáhá...

Už jsem asi pochopil problém. Když pustíš počítač a přihlásíš se tak vidíš jen tapetu. Ikony ani spodní lištu nevidíš. Je to tak nebo se mýlím? Jestli to tak je tak restartuj PC a během spouštění, pořád jako blázen mačkej F8. A pak vyber spustit v nouzovém režimu. Ten by se měl načíst normálně a pomocí něj dej Obnovu systému. Start -> Všechny programy -> Příslušenství -> Systémové nástroje -> Obnovení systému

doplněno 30.09.12 12:41:

Pokud nebude F8 fungovat tak během načítání Windows (viz. obrázek) natvrdo restartuj PC čudlíkem to už určitě dá výběr možnosti spuštění v nouzáku.

doplněno 30.09.12 12:49:

Obnovení systému by mělo fungovat na 99% a pokud ne tak už pomůže asi jenom čistá instalace sytému.

Zmizely ikony na ploše
mrgandy*
hodnocení

Vidím tapetu, ale i lištu. Na jiném portálu mi poradili, ať smažu iconcache.db + ať zkusím změnit barevnou hloubku a po restartu vrátit zpět. Tak to jdu vyzkoušet a uvidíme...

iz*
hodnocení

0x

C -> documents and settings -> jméno -> plocha To na mne působí dojmem, že jste se nedostal do svého uživatelského účtu, jinak byste ty ikony měl vidět na ploše.

Zkuste nastavit, že má PC vyžadovat zadání uživatelského jména a hesla a pak PC znovu restartujte. Po přihlášení do účtu by to mělo být v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]