Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám NTB Toshiba Satellite P300 s num.klávesnicí, W7.
Od včerejška mi nefunguje psaní číslic na HW num.klávesce. Numlock svítí, ale čísla nefungují, po zmáčknutí nezhasne, svítí dál. AKtualizovat ovladač jsem zkoušel a bez výsledku. Stalo se vám to taky? Nevíte co dál? Jak to opravit?
Děkuji za reakce.
Dobrý den, tak nevím, ale u některých NTB jde zapnutí nebo vypnutí NumLocku nastavit v BIOSu. Tak možná zkusit restart a prohledat BIOS. Zkusit vypnout nebo naopak zapnout. Ale, tato rada je bez záruky úspěchu. Zdravím!
doplněno 12.04.13 19:46:Před spaním jsem na Vás vzpomínal a mám další návrhy pro zkoušku NumLocku: - vyzkoušet přepnutí do jiného rozložení klávesnice nebo jazyka - vyzkoušet Obnovení systému - vyzkoušet nabootovat NTB do nouzového režimu - rozebrat, vyčistit a zkontrolovat připojení (kontakty) klávesnice - servis
doplněno 13.04.13 00:42:Tak, to s tou baterkou jsem zrovna včera radil v jiném příspěvku u problému s mobilem. V této souvislosti s NTB jsem toto vnuknutí neměl. Ale, hlavně, že už to funguje. Někdy je obtížné ty závady odhadovat.
Zkusím to, ale příjde mi divné, že roky zpátky to šlo bez problému a až před pár dny to tak začalo haprovat a přitom jsem nic neaktualizoval.
doplněno 12.04.13 19:30:Byl jsme v biosu a nic nepomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.