Nejste přihlášen/a.
Žádné takové "udělátko" neexistuje...
Je možné:
1. výkon a citlivost wifi (routeru i karty) může zvýšit lepší anténa, např. směrová
2. je možné router (možná i pecko) přemístit na vhodnější místo (méně zdí, méně kovu v cestě)
3. použít výkonnější/citlivější router, výkonnější/citlivější wifi kartu v počítači (případně je namísto karty možné použít samostatný AP)
4. připojit kabelem (furt je to nejlepší/nejjistější)
doplněno 30.09.12 01:05: To LadinPraha: Jo jo - to je ale ´jasné´, že zapomínám...
Mně v této situaci pomohla výměna antény na routeru. Ten proutek, co tam je od výrobce, má extrémně plochou charakteristiku - 5° v kruhu. Jsou-li v cestě nějaké překážky, je to v háji a zamořovat si byt vf vysíláním 2.4GHz taky není zdravé. Pomohla PROSTOROVÁ ANTÉNA, která se věší pod strop v různých kancelářských budovách - vypadá jako malý klobouk, na přívodním kabelu je konektor do routeru Router i anténa jsou na půdě.. Nyní mám wifi v excelentní kvalitě po celém barákui i na dvoře, na routeru jen 50% vf výkon. Varuji před různými zázračnými anténami na aukru, vyzkoušel jsem je a bylo to horší než s tou základní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.