Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook chat

Od: magoriodkoni* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych najít na facebooku, jednu starou správu.. cca pět měsíců, ale nejsem si stoprocentně jistá, a s tím dotyčným si píšu skoro každý den.. a nemůžu tu zprávu najít jde to nějak vyhledat..? nějakým vyhledávačem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x
Tohle jsem našel v nápovědě:
Na levé straně domovské stránky klikněte na Zprávy.
Klikněte na šipku dolů vedle složky Ostatní.
Výběrem položky Archivované zobrazíte archivované konverzace.

askmenow*
hodnocení

0x

Otevřte si zprávy s dotyčným tak, abyste je měla na celé okno, nebo jak to říci, ne jen dole na liště. Pak je vpravo nahoře (pod modrou lištou s vaším jménem) okénko slupičkou, tam můžete napsat sovo, o kterém si myslíte, že v konverzaci padlo.

Pozor, facebook neumí vyhledávat posle částí slov. Pokud byste chtěla vyhledávat třeba "koruny", musíte zkoušet všechny mutace "korun, korunami" atd.

mowla*

Nejsem na FB - takže se ptám jen ze zvědavosti - FB neumí/neumožňuje používat ´hvězdičkovou´ konvenci? tedy, hledám-li koruna v libovolném pádě a čísle, zadám "korun*"?

askmenow*

Bohužel ne, proto jsem to tak zdůrazňovala. Vyhledává jen celá slova.

mowla*

Díky za ukojení zvědavosti - inu, pokrok... I když - možná nejde o vadu, ale vlastnost...

;)

askmenow*

Ona ani funkce vyhledávání tam není od vždycky, teda pokud jsem ji jen dlouho nepřehlížela, tak třeba to časem vylepší. Zrovna tuhle jsem si pěkně zaskloňovala, když jsem hledala jednu důležitou zprávu ;)

shlaighter*
hodnocení

0x

A nebo načíst všechny zprávy(kliknout do konverzace a Page Up, dokud se bude načítat) a potom CTRL+F

Poté napsat slovo (i část- příklad s korunami ;) ) a mělo by se to najít

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]