Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Crack - je to trestné?

Od: mirekmirek340* odpovědí: 2 změna:

Je trestné,když někoho naučím,jak cracknout aplikaci nebo program.Čistě hypoteticky:Sám to necracknu,ale vysvětlím pouze postup a různé fígle.Podotýkám,že to dělat nechci,ale s přáteli jsme se dostali do sporu a zajímá mne názor veřejnosti .Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trestné to není...záleží pouze na tom, jestli dotyčný vaše informace použije v praxi...na netu je spousta návodů jak udělat to či ono...,ale pokud bych dotyčného nabádal k této činnosti, tak by to trestný čin byl.

iz*
hodnocení

0x

Já bych to tak jednoduše jako Coteda neviděla. Pokud ten, koho postup a fígle naučíte, crackne nějaký program, můžete podle mne mít problémy mít i Vy. Pokud Vás dotyčný uvede, asi byste těžko prokázal, že šlo pouze o teorii, že jste netušil, že to dotyčný skutečně použije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]