Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 nebo 8

Od: hlavik® odpovědí: 5 změna:

Proč se WIN 7 OEM prodávají více než nové osmičky? To jsou na tom s ovládáním tak špatně? Nemám si raději připlatit 1200 Kč a koupit přenosné 8 s možností downgradu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trollface*
hodnocení

2x

Mám na notebooku Windows 8 a musím říct, že se sedmičkami se mi pracovalo mnohem líp. Ve Windows 8 jsou různé vysouvací nabídky, které při práci zbytečně zdržují.

jopny*
hodnocení

0x

Záleží co máte za zařízení, jestli PC, obyčejný notebook nebo dotykový NTB.

hodnocení

0x
Osmičky jsou dražší a krom rozšířené podpory pro dotykové displeje toho moc navíc proti sedmičkám nenabízejí.
jopny*

Jo a ja si myslim, že pro nedotykový PC a NTB jsou to vyhozené peníze.

hodnocení

Potřebuji upgradovat kancelářské PC a sedmičky OEM kupovat nechci - přijde mi zbytečné měnit i disk, zdroj a skříň. Pokud jsem správně pochopil osmičky se nemusí kupovat s hardwarem, ale po aktivaci se naváží na základní desku - pokud po uplynutí záruky umře deska, tak končí licence.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]