Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam dávat svoje fotky?

Od: sukula odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kam kromě rajce.net můžu dávat svoje fotky? Na co je třeba ten tumblr? díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A co třeba na papricka.cz?

praivo*
hodnocení

0x

Já používám ImageShack.

hodnocení

0x

Dobrá je taky třeba Zonerama a nebo Fotoalbum.eu

Ačkoliv já proti Rajčeti nemám vůbec nic a svoje fotky tam ukládám bez problémů.

ladaadal*
hodnocení

0x

Je toho hodně, ale myslím, že je dobré, mít je na jednom místě. Alespoň je přehled. Rajče má jedinou nevýhodu, že má omezenou velikost fotek, ale jinak mi taky vyhovuje.

Souhlasím. Rajče mi vyhovuje vyložene pro to, že mám všchny alba s fotkami třeba s dovolené pohromadě a můžu jen posílat odkazy. S tím, že omezuje velikost, celkem počítám, snímky, které chci poslat v lepší kvalitě mám jinde. Ale je mi jasné, že na rajčeti musí být nějaké omezení, protože ty kvanta hnusných fotografií, které tam jsou schopní lidé nasypat, mne neustále překvapuje.

Příklad-jmenuje se to Dovolená CHORVACKO, je tam devětset fotek a osmset osmdesát je jen jak někdo dělá obličeje do objektivu, rozmazané, neupravené, otočené, děs.

ladaadal*

Jerry, vidím, že máš s rajčetem stejné zkušenosi*smich*

polinek*

hm,,jak se to instaluje,je to asi problém laikovi ..

Instaluje se to snadno, není to problém laikovi...*smich*

ladaadal*

Polinek, je to záležitost 6ti minut. Jestli chceš, dej vědět vnitřní poštou, mám soubor ve Wordu s podrobným návodem. Několik kamarádů ho použilo a bez znalostí počítače to dali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]