Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kam kromě rajce.net můžu dávat svoje fotky? Na co je třeba ten tumblr? díky
Je toho hodně, ale myslím, že je dobré, mít je na jednom místě. Alespoň je přehled. Rajče má jedinou nevýhodu, že má omezenou velikost fotek, ale jinak mi taky vyhovuje.
Souhlasím. Rajče mi vyhovuje vyložene pro to, že mám všchny alba s fotkami třeba s dovolené pohromadě a můžu jen posílat odkazy. S tím, že omezuje velikost, celkem počítám, snímky, které chci poslat v lepší kvalitě mám jinde. Ale je mi jasné, že na rajčeti musí být nějaké omezení, protože ty kvanta hnusných fotografií, které tam jsou schopní lidé nasypat, mne neustále překvapuje.
Příklad-jmenuje se to Dovolená CHORVACKO, je tam devětset fotek a osmset osmdesát je jen jak někdo dělá obličeje do objektivu, rozmazané, neupravené, otočené, děs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.