Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při mazání v PC, zmizel IE z monitoru?

Od: viky® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, přeji všem. Prosím, potřebuji poradit. Nevím, zda se mi podaří vysvětlit,

co se stalo. Některé programy z mého PC bylo potřeba odstranit.

Zmizelo mi z monitoru i IE. Dá se s tím něco dělat? Nebo musím do servisu?

Poradíte? Předem děkuji všem. Potřebuji vše podrobně vysvětlit, nerozumím PC. Viky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Zmizela ikona?

Klikněte pravým na položku IE v menu Start... a zvolte Vytvořit zástupce, ´toho´ pak přesuňte na Plochu.

doplněno 28.09.12 20:27:

V menu Start - Programy najděte položku Internet Explorer, na tu ťukněte pravým tlačítkem myši a z rozbalovacíhu menu vyberte položku Vytvořit zástupce a toho pak přesuňte na plochu... Názvy se mohou podle verze Win lišit.

V menu nemáte IE? OK... Takže Start - Hledej - Všechny soubory a složky a do pole pro hledání napište iexplore.exe, až jej počítač najde, ťukněte na něj pravým (atd. viz výše)...

Hledej nenašlo? OK... Máte jiný prohlížeč? Na webu Microsoftu si stáhněte IE znovu (podle Win verzi 8 nebo 9)...

hodnocení

To je moc jednoduché, na Startu nic není. IE se ztratila úplně. Nikde jí nemohu najít.

Pokud vám nepomůžou rady Mowly, zkuste to najít ručně.

Je to ve složce C:Program FilesInternet Explorer. Je to ten iexplore.exe.

A pak pravým tlač. na na ikonu(název) a z rozbalovacího menu vybrat Odeslat - Plocha (vytvořit zástupce). Nemusíte pak nic přesouvat, rovnou se vytvoří zástupce na ploše.

A ani hledání z nabídky start nenašlo soubor iexplore.exe , jak vám radil mowla? Měl by tam být, úplně odstranit IE z Windows není úplně jednoduchá záležitost ani pro čistící programy...

hodnocení

Jediné, co jsem našla. bylo tady to, co je na obrázku.

Při mazání v PC, zmizel IE z monitoru?
hodnocení

Dobrý den, Mowla. Díky Vašemu návodu, jsem vrátila na plochu Outlook Express, jinak jsem byla, bez pošty. Děkuji. Viky

concorde
hodnocení

0x

Zkuste se pak mrknout i do Start-Ovládací panely-Přidat nebo odebrat programy-Přidat nebo odebrat součásti systému, zda-li IE je v pořádku nainstalovaný. Kdyžtak ho zkuste tam odinstalovat, restartovat počítač a znovu instalovat.

Pozn.: Tím se IE celý neodinstalujte, ale ponechá se jen jeho jádro nutné pro běh některých komponent systému. Kdyžtak si zkuste IE znovu stáhnout - windows.microsoft.com/... nebo tady software.seznam.cz/... - pokud chcete mít v IE nainstalovaníé hledání od Seznamu a další doplňky.

hodnocení

I když jsem šla na " Start - Ovládací panely - Přidat nebo odbrat programy, tak jsem IE nenašla. Nemám co odebrat.

concorde

Tak zkuste Internet Explorer odinstalovat ručně - skočte do Tento počítač-C:Windowsie8spuninst a tam spusťte soubor spuninst.exe. Internet Explorer se odinstaluje, restartujte počítač a znovu ho zkuste nainstalovat.

Před odinstalací IE si radši IE stáhněte předem. Odkazy jsem dal výše.

hodnocení

Dobrý den, Concorde. Velká škoda, že nemohu dát body, které si zasloužíte. Děkuji Viky

*palec**slunce**slunce**slunce**palec*

IE mám.

concorde

Hezký den viky, jsem rád, že se Vám mohl opět pomoct, nyní však pod jiným jménem. Admin mi dal totiž ban a tak nemohu přispívat. Nicméně já si cestu najdu :)

Béňa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]