Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A Tube Catcher nepracuje správně

Od: wladi* odpovědí: 6 změna:

Používám často Tube Catcher ke stahování videí.Nyní se objevila závada taková, že kliknu na stahování, začne stahovat ale současně začne blikat okénko PAUSE a video se jako stále stahuje ale nedojde k zobrazení okénka k uložení stáhnutého videa.Dělám nějakou chybu? Víte-li radu, poraďte, díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli z videa chcete pouze zvuk (třeba nějaká písnička) tak doporučím flvto.com/... je to pouze webová stránka kam zadáte odkaz na video a rovnou se vám stáhne překonvertovaná mp3ka. Mám vyzkoušeno a pravidelně používám. ;)

reno*
hodnocení

0x

Vyzkoušej odinstalovat a nainstalovat znovu,možná ti nefunguje aktualizace programu.

A tube je něco jako firefox..pořád nové verze *frajer*

wladi*
hodnocení

Díky, ale to už jsem zkusil- beze změny.

sealsmith*

Mě to dělalo taky :) stánul jsem si nejnovější verzi :) a jedem mi to v pohodě :) Zkus to aktualizovat potom to snad přastane :)

wladi*
hodnocení

Nefunguje ze Slunečnice verze 2.9.1025.Nyní jsem stáhl verzi 2.9.1324 ze AOL.de a jede bezchybně, je i v ČJ.

sealsmith*

No vidíš :D teď to zrovna aktualizuju na noťasu :) vzpomněl jsem si na tebe.. Protože mi tohle dělalo taky :) BTW: Nemáš zaco :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]