Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZAV vyuka psaní na klavesnici

Od: ok® odpovědí: 9 změna:

dobry den,
prosím vas dá se někde stahnout na netu program pro děti do školy ZAV vyuka psaní na klavesnici zdarma?
dcera chodí do kroužku, ale chtěla by zkoušet i doma, ale na netu nemohu nikde toto sehnat
děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Nevím jak teď, ale když jsem před pár lety začínal, tak byl ZAV placený a dal se pořídit jen přes kamarády nebo warez se seriovým číslem. Zkoušeli jste jejich stránky?

doplněno 10.04.13 18:40:

Tak jsem to tam prolezl, maj tam nějaký downloud na kratší a delší lekce, platí to do podzimu, ale je-li to zdarma jsem se nikde nedočetl. Pokud ano, mohlo by jí to stačit, já se rozepsal po 4 měsících, stačí 15-20 minut denně a pak se snažit psát všemi deseti všechno, co píšu. I jen krátká slova, názvy souborů a podobně.

ok®
hodnocení

myslíte třeba wareznet.cz?

ladaadal*
10.04.13 18:45

*palec*

ok®
hodnocení

tak tam to není, teď jsem to hledal a nenašlo mi když jsem zadal hledat ZAV

Stáhněte si laskavě můj odkaz;)

doplněno 10.04.13 20:18:

Dobrá Ládí*jasne*

ladaadal*

Tazatel laskavě prosil o ZAV - specielní profi program. Tyhle náhražky by si jistě stáhnul bez otázek. Ale z osobní zkušenosti vím, že je to jako jezdit Trabantem a Lamborgini. Předpokládám, že tazatel chce, aby dcera měla stejný program doma jako ve škole, když se pak leze z programu do programu, tak je to protivný a dělá se více chyb.

hodnocení

0x
ok®
10.04.13 20:18
hodnocení

ten ne! :(

ladaadal*

Máš to ve vnitřní poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]