Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych otázku, doufám, že to dokáži popsat, aby jste tomu trochu rozumněli...
na monituru pod ikonami, se mi místo průhledného nápisu, ukazuje nápis složky v modrém plném rámečku.Tohoto rámečku se zaboha nemohu zbavit.
Hrabala jsem v nastavení nic tam není.I když změním tapetu , tak tam ten rámeček pořád zůstane... už jsem z toho zoufalá...Poradí mi někdo?Jak se toho zbavit? děkuji Mací
Má na mysli toto:
doplněno 28.09.12 12:20:Jaký obrázek máš na ploše? Jestli má koncovku .PNG tak pomocí nějakého grafického editoru (třeba GIMP ten je zdarma) to exportuj jako .jpg (Malování to umí taky ale ztratí to hrozně moc kvalitu)
doplněno 28.09.12 12:22:Nebo zkusit toto: netuj.cz/...
Tak klikněte pravým na ikonu Tento počítač a dejte Vlastnosti a dál se řiďte podle obrázku.
doplněno 28.09.12 12:39: Aha fajn vyřešeno i bez tohohle.
A jestli mohu trochu rýpnout, tak všechny ty obrázky a písničky (jedním slovem bordel) si naházejte třeba doi dokumentů. Když jsou na ploše, tak to zpomaluje chod PC.
doplněno 28.09.12 13:08:Také máte starou verzi Internet exploreru. Doporučuji si ho aktualizovat. I když ho možná nepoužíváte, tak systém ano a staráverze je určitou "bezpečnostní dírou" v systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.