Nejste přihlášen/a.
Zdravím, absolutně neumím používat torrenty, nikdy nedokážu najít ten správný, a když se mi povede nalézt ten co má hodně seedů a málo peerů, tak se mi asi po minutě stahování přeruší s tím, že přístup byl odepřen... Poradíte mi, co mám dělat? Děkuji mnohokrát
Raději se torrentum vyhnout. pač to už je asi trestné. Data co stahujete zárověň i odesíláte a po tom už docela jdou.. Doporučuji nalézt jiný zdroj dat a vyhnout se těmto aplikacím na bázi torrent.. Jinak najít jiný zdroj kde je více peerů? Nikdy to nešlo tak dokonale a čekalo se někdy i mnoho hodin na nejasný výsledek...
Teď tomu nějak nerozumím... Já myslel že to je tak, že seed je ten, co má soubor k dispozici a rozesílá ho a peer je ta "pijavice" co stahuje zároveň se mnou a zpomaluje tím to stahování... Jak to tedy je?
Používání torrentů není trestné, trestné je stahovat z torrentu třeba filmy a další věci, které je zakázáno sířit. Při stahování z torrentu totiž stahovaný soubor zároveň sdílíte. Já třeba přes torrenty stahuju linuxové distribuce a to tresnté není.
Více na cs.wikipedia.org/...
Ja stahuju torrenty z www.thepiratebay.se a pomoci programu uTorrent a nikdy jsem nemnel problem. Co se tyce trestnosti, tak nebudte smesny, z torrentu stahuji desitky tisic lidi, je to takrka nepostihnutelne, zejmena pro lidi co si jednou za cas stahnou film nebo hru. So se tyce seedu a peeru: tak seed je ten kdo ma 100% stahnuty a sam uz nic nestahuje, jen poskytuje dane data pro ostatni. Peer neboli leech stahuje od seederu, ale take od ostatnich peeru ty casti ktere ten peer uz ma. Takze je to jakasi vymena dostupnych dat mezi peery + stahovani od seederu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.