Nejste přihlášen/a.
Jak by šlo upravit (vložit) foto sudu aby to vypadalo jako kdyby tam ten sud byl normálně položený (při vložení fotografie sudu aby nepřekryl vozík
Já myslím, že to jde hodně špatně - až skoro vůbec. Žádnou auto- nebo poloautomatickou funkci neznám, byla by to velká ruční piplačka. A výsledek bude obvykle nepoužitelný, protože vkládaný předmět bude focen (třeba i jen malinko) z jiného úhlu, než by odpovídalo obrázku, půjde odjinud světlo, nebudou správně stíny, bude špatné rozhraní těch obrázků (ohraničení sudu), vkládaný předmět bude mít jiný charakter obrazu, ... Zkrátka, budeš se s tím patlat hodiny a přitom pak stejně každý hned na první pohled pozná, že ten sud tam nepatří.
musíš nejdříve okopírovat a vyčistit texturu pletiva vozíku, mezi dráty pletiva musí být volný prostor. Pak to chce vzít obrázek sudu, úplněho ořezat, aby zbyl jen ten sud, přenést na něj texturu pletiva vozíku a znovu ořezat, aby zase zbyl jen sud s texturou pletiva. Nakonec se sud i s texturou přesně umístí do obrázku vozíku a případné chyby se ručně opraví.
Dost pracná věc a navíc budeš potřebovat nějaký profi fotošop.
No určitě to nezvládneš v PowerPointu ale potřebuješ nějaký grafický program dobrý a dostačujicí je například Gimp naučíš se s ním rychle.
nesouhlasím s jednou větou. Že GIMP se lze naučit snadno. Já umím z práce Corelem. Čichnul jsem k fotoshopu. Ale po doporučené instalaci GIMPu jsem nenašel ani jednoduchý ořez obrázku. Tak nevím. Vím, že je hojně doporučován, ale intuitivní moc není. S píš vůbec. Můj názor. Jako jedinou jeho výhodu vidím, že je zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.