Nejste přihlášen/a.
Mám pohádky v Avi formátu,stolní DVD přehrávač to nebere. Umí to Nero překonvertovat z Avi do DVD formátu?
Nenašel jsem to. Když v Neru zvolím rubriku vypálit soubory DVD video,tak to při přidávání formáty Avi nenajde.
A když zvolím rubriku vytvořit datové DVD,tak to soubory Avi najde,můžu je přidat dále k vypálení,ale nevím,jak by se daly překonvertovat na jiný typ-DVD formát.
Mám ještě Format Factory,tam ale nevím,jak se jmenuje zkratka klasického DVD formátu,je tam spousta zkratek,například WMV,MKV,MPG,VOB,MOV,...
Díky za rady
Tento proces se nazývá authoring, a kromě NERO vIsion se používají SW nástroje jako např TMPEnc a jiné. Tyto SW Vám vytvoří z AVI nebo MPEG souborů, popř i z jiných dalších typů souborů, soubory VOB a další, pro DVD disk včetně adresářové struktury DVD tak aby takto připravené DVD byl možné přehrát na libovolném HW přehrávači DVD či na domácím kině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.