Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk v počítači

Od: taipan odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Nevíte někdo proč mi nejde zvuk.Když najedu na ovládací panely a dám zvuky tak to okno je úplně mrtvý.Akorát to napíše. V počítači není žádné zvukové zařízení nebo to ještě hlásí že není nainstalovaný hardware.Nainstaloval jsem nějaké ovladače zvuku,ale stejně to nejde.Ještě když zavírám okna tak to v bedně tak jako pípne někdy,před tím to nedělalo.Díky předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

benazvietnamu
hodnocení

0x
Zkontrolujte, zda-li náhodou zvuková karta nevypadla z počítače. Stačí otevřít bednu a zvukovou kartu vytáhnout a znovu zasunout.
Pokud se nic nezmění, pro Vás, jako laika, by bylo nejlepší zkusit nástroj Obnovení systému. To najdete v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému.
O svý data se nemusíte být, nic se jim nestane. Pouze nastavení se změní a to může vyřešit Váš problém s ovladači.
Obnovte tedy na datum, kdy nebyl problém se zvukem.
Určitě lepší by však bylo, kdybyste si stáhl program HWinfo nebo EVEREST Home Edition a napsal nám značku a typ základní desky a zvukové karty. Podle toho lze najít ten správný ovladač.
Ale je také možné, že zvuková karta mohla odejít...
taipan
hodnocení

Obnovení systému jsem zkoušel.Dával jsem tam starší datum chvíli to něco dělalo a pak to napsalo nějakou chybu a že to nejde.Já si taky myslím že asi ta karta bude v čudu.

bo*

I nejtupější majitel compu by měl vědět,že se u dotazu píše jaké mám windows..Tj.w7?Jestli ano,zapomeň na ptákoviny co ti napsal předskokan.Odinstaluj ovladače a restartuj.Nové ovladače se stáhnou samy a funguje to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]