Ahoj, potřeboval bych porad nějáký dobrý program, který by byl plně kompatibilní s vistami na sdílení souborů v sítích p2p.. Zkoušel jsem si stáhnout všechny různé programy (bearshare, ares, dc atd.), ale když jsem napsal název něčeho co jsem si chtěl stáhnout, tak se to jenom začalo vyhledávat a mohl jsem to mít zaplí hodiny a nenašlo to nic, prostě jako by to ani nehledalo. Zkoušel jsem i něco stahovat přes torrenty v azuresu i v aresu ale taky prostě se to semnou"nebavilo". Myslim, že to nějáko blokujou ty visty, protože když jsem měl xp-čka, tak nebyl s tim žádný problém.. nebo nevíte někdo čim by to mohlo být?
No tak je to možný, že to dělá todle.. ty nový visty mi příjdou nějáký až někdy přehnaně moc ustaraný. A neměl by jsi nějákej napad jak to nějáko utento?:D..
No povolit v něm příslušnou aplikaci Nebooo na chvililinku vypnout firewall a budeš mít hnedle jasno
shorty*
Ok dikí.. něco s tim skusim
shorty*
No nic.. tak v tomle problém asi nebyl, dal jsem do firewallu ty dané programy jako vyjímku a nic, kak jsem zkusil firewall úplně vypnout a taky se nic nezměnilo, takže v tom to si nebude.. Zkoušel jsem to ještě njáko hledat v tý danný aplikaci a tam jsem nic nenašel...
shorty*
Jo a ještě například v tom aresu, mi to ukazuje nahoře, že se připojuje, ale že není připojen. Takže vlastně když dám něco hledat, tak ještě nejsem připojen k té síti. Ale ono se to samo prostě nepřípojí a nikde jsem nic nenašel, jak to rozběhat... Takže jestli někdo máte nějáký nápad?
A co se změnilo mimo windowsů? Zkoušel jsi doufám nové verze těch programů... Vista má taky nějaký defendr, nevim,ale nedělá bordel i ten? Prolez jsem pár odkazů a na vistě p2p běhá...
shorty*
JJo už jsem prolezl net a našel několik novějších programů kompatibilních s vistama, takže už to běhá v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.